Shporta

Rreth Nesh

Big Market Citypark (pjesë e rrjetit të njohur të supermarketeve me të njëjtin emër) është hipermarketi më i madh në Shqipëri me një sipëfaqe 5000 m ².

Ofron një gamë shumë të gjerë prej 30000 produktesh vendase dhe të huaja.

Big Market Citypark ofron për konsumatorin cilësi, garanci, çmimet më të mira dhe shumëllojshmëri e oferta të shumta.